Når Bunnpris nå har valgt Skipnes kommunikasjon som ny samarbeidspartner, har både pris, lokal produksjon og miljø vært viktig.

«Lavprisbutikken med hjertet lokalt» er Bunnpris sitt øverste kundeløfte. Det viser de i praksis også ovenfor sine samarbeidspartnere når de nå har valgt Skipnes kommunikasjon som leverandør av markedsmateriell til alle sine ca. 240 butikker i Norge. Bunnpris ønsket en leverandør som ikke bare skulle produsere materiellet, men også bidra til utvikling underveis, råd og veiledning. Miljø og samfunnsansvar har også vært betydningsfullt i prosessen. Alt til riktig pris selvfølgelig. 

Må lokalt bety dyrt?

Svaret er nei, sier Geir Hagen, daglig leder i Skipnes. Vi har en meget moderne maskinpark med god og effektiv produksjon. Norske produksjonsbedrifter blir det færre og færre av – og vi syns det er både viktig og utrolig gøy at en stor aktør som Bunnpris velger en lokal leverandør. 

Miljø og samfunnsansvar

I Skipnes tilstreber vi hele tiden å minimere vår miljøbelastning. En aktiv miljøpolicy er forankret som en del av vår langsiktige strategi og utvikles i takt med krav fra kunder, miljøorganisasjoner og myndigheter, samt tekniske muligheter. Alle trykksaker fra Skipnes kan merkes med miljømerket Svanen. I tillegg er vi sertifisert som en 100% klimanøytral organisasjon og er medlem av Grønt Punkt.

Under den helt spesielle tiden vi har vært igjennom, og fremdeles står i med Covid-19, har vi sett et økt fokus på det lokale. Det syns vi er gledelig. Skipnes leverer kortreiste trykksaker, og merket «Trykt i Norge» viser at din trykksak er kortreist og er blitt produsert på en miljømessig skånsom måte. At en landsdekkende dagligvarekjede med 2500 ansatte velger en lokal produsent sender mange positive signaler til det lokale næringslivet, avslutter Hagen. 

I tillegg til fysisk produksjon av alt markedsmateriellet, skal Skipnes også levere en webløsning der butikkene selv kan gå inn og bestille det materiellet de ønsker på en kostnadseffektiv måte med minst mulig klima-avtrykk. 

Hva kan vi gjøre for deg?

Skipnes er en av Norges største grafiske bedrifter. Vi produserer tradisjonell og digital trykking, etiketter og emballasje ut fra to egne fabrikkanlegg i Trondheim. Vi har også dedikerte team som utvikler digitale løsninger, nettsider og nettbutikker både for B2B og B2C. 

Vi er 55 ansatte som brenner for kundene våre, og strekker oss alltid litt ekstra for at de skal lykkes med sin kommunikasjon og markedsføring. Vi lager kvalitet. 

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og din bedrift med en konkret jobb eller utfordring, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Markedsmateriell og trykkeri? Kontakt Aage Skar, Leder salg og marked; aage.skar@skipnes.no, Tel: 982 59 224

Etiketter og emballasje? Tom Henrik Forsberg, Leder salg og marked; tom.henrik.forsberg@skipnes.no, Tel: 480 61 540

Nettside, nettbutikk eller andre digitale løsninger? Kontakt Tore Slettahjell, Plassjef; tore.slettahjell@skipnes.no, Tel: 920 83 500

Grafisk design? Kontakt Marit Andersen, Prosjektleder/mediegrafiker; marit.andersen@skipnes.no, Tel: 982 59 241