Etiketter for Dummies – del 2

Synes du stammespråket i etikettverdenen er tungt? La Skipnes forenkle språket for deg. Emba Larsen har problemer med både festing og bobler.

Bli inspirert

Ofte er det inspirerende å se hvordan andre gjør det. På våre inspirasjonssider med interessante casestudier, kan du få gode idéer og oppdage spennende løsninger som du kanskje kan bruke selv. Ta kontakt med en av våre kundebehandlere så viser vi deg gjerne flere idéer.

Du kan få etiketter allerede på onsdag

I samarbeid med kunden er det viktig å planlegge leveransene slik at kvalitet og fleksibilitet kan ivaretas. Men noen ganger haster det, og da er det godt å vite at man har en leverandør som er innstilt på og kan levere på kort varsel. Ta kontakt med en av våre kundebehandlere så lager vi en plan.

Kom i gang!

Fortell oss hva du trenger

Etiketten har mange funksjoner. Det visuelle er ofte det viktigste for kunden. I tillegg skal den gjerne tåle hard medfart under transport, store temperatursvingninger, fuktig miljø med mer. Kanskje skal den påsettes i fuktig miljø og så rett på frys. Alt dette krever rett materialer og kvalitet. Heldigvis behøver du kun fortelle hva du vil ha, så skal vi stille de rette spørsmålene for å optimalisere etiketten.

Snakk med en ekspert

Sleeves eller full wrap?

Sleeves er informativt og lekkert. Nå kan du få uendelig med løsninger nesten uavhengig av emballasje og behov.

Hva er forskjellen på sleeves og full wrap?