Med lang erfaring, landets bredeste maskinpark og særdeles høyt kompetansenivå, vet du at du er i trygge hender hos Skipnes. Vår portefølje består av alt fra ledende handels- og industribedrifter til lokale aktører, samt en stor andel offentlige virksomheter innen stat, kommune og utdanningssektoren.

I 2022 flytter vi til helt nytt kontor- og produksjonsbygg i Trondheim. Det gleder vi oss til. Sammen med vår moderne maskinpark kan du få «alt du vil», og vi har en fleksibilitet som løser behovene mest mulig kostnadseffektivt, raskest mulig.

Våre salgs- og kunderådgivere har enorm fagkunnskap og har løst de fleste utfordringer for våre kunder i 61 år. Hos Skipnes har vi lang erfaring i å hjelpe kundene frem til den mest kostnadseffektive etiketten som tar vare på de behovene du har og kravene du stiller.

Kunder om Skipnes:

Gjennom mange år har vi opparbeidet oss en del faste og solide kunder og her er et knippe utsagn fra noen.

“Skipnes Kommunikasjon har levert salgsmateriell til oss i flere år. De leverer punktlig og på kort varsel noe som er helt avgjørende for våre kampanjer. De sorterer, pakker og distribuerer i ønsket antall tilpasset våre selgere …”
BIRGER TODALSHAUG
Grilstad

“Det medisinske museumet begynner å ta form. Synes dere viste oss gode løsninger i dag. Vi likte det vi så. Dere skjønner hva vi mener og kommer med gode forslag. Vi er veldig fornøyd…”
HANNE STRYPET
NTNU, Det med. fakultet

“Vi har satt særlig pris på deres gode service. Skipnes Kommunikasjon er løsningsorienterte og kommer med rådgivning om saker er uklare. Kvalitetsprodukter blir generelt levert på kort varsel og med kort leveringstid…”
ERLEND GARNÅS
UKA 15

Sitater fra kundetilfredshetsundersøkelse våren 2018:

«De har en særs god oppfølging og leverer hurtig og i tide, samt at de i tillegg snur seg rundt og hjelper oss når det er krise»

«Veldig fornøyd med selgerkontakten jeg har»

«Synes dere rett og slett er veldig flinke, gode medarbeidere, dyktige fagfolk»

«Føler alltid at vi får så god hjelp som mulig. Takker alle medarbeiderne som vi har kontakt med»

Ønsker du å vite mer?

Ønsker du å snakke med en av våre eksperter? Klikk her
Se også vår film som viser noen av våre kunder.