Gjennom mange år har vi opparbeidet oss en del faste og solide kunder og her er et knippe utsagn fra noen.

“Skipnes Kommunikasjon har levert salgsmateriell til oss i flere år. De leverer punktlig og på kort varsel noe som er helt avgjørende for våre kampanjer. De sorterer, pakker og distribuerer i ønsket antall tilpasset våre selgere …”

BIRGER TODALSHAUG
Grilstad

“Skipnes Etikett kjenner oss, de kjenner mulighetene som ligger her, og utfordringene som kan være med oss. Vi jobber i en bransje som er ganske syklisk. Veldig mye opp og ned, frem og tilbake. Da er det viktig å ha en leverandør som kan snu seg fort rundt. Det har jo vært perioder der vi har prøvd andre, men vi «rykker stadig tilbake til start», for å bruke monopolbegrepet.”

PÅL STORØ
SalMar

“Det medisinske museumet begynner å ta form. Synes dere viste oss gode løsninger i dag. Vi likte det vi så. Dere skjønner hva vi mener og kommer med gode forslag. Vi er veldig fornøyd…”

HANNE STRYPET
NTNU, Det med. fakultet

“Til dette produktet ønsket vi å ha etiketter i et materiale som både tydelig viser til fatlagringen på trefat, og framstår vakkert og eksklusivt. Skipnes Etikett skaffet materialet og produserte etiketter vi synes gjorde jobben og er veldig fornøyde med.”

GARD KARLSNES
Bryggerhuset

“Vi har satt særlig pris på deres gode service. Skipnes Kommunikasjon er løsningsorienterte og kommer med rådgivning om saker er uklare. Kvalitetsprodukter blir generelt levert på kort varsel og med kort leveringstid…”

ERLEND GARNÅS
UKA 15

“Grilstad har valgt Skipnes Etikett som leverandør på etiketter. Fleksibel, innovativ, kvalitetsbevisst og nærhet til anlegg og markedsapparatet er for oss viktig, og med Skipnes føler vi at alt dette er på plass. Kostnadene på etikettene vi bruker er små, men konsekvensene store om de ikke fungerer.” 

Grilstad

“Skipnes Etiketts netthandel Web4Labels er enkel og oversiktlig, gir kjapp tilbakemelding på ordrene og hvordan produksjonen går. Hogna Brygg er veldig fornøyd med nettbutikken, tommel opp!.” 

LIV BOGEN
Hognabrygg

“Tusen takk for meget god service i forbindelse med hastebestillingen av etiketter. Dette reddet oss fra å ha en lengre driftsstans. Dette betyr mye :).” 

TORE JENSEN
LubesnakeSe også vår film som viser noen av våre kunder