Denne saken er en aprilspøk, men om noen kjenner OL-arrangørene vil vi ta en eventuell invitasjon på strak arm.

På 50-årsjubileet til Skipnes Etikett 30. januar, ble bandet «Print’s Not Dead» lansert.

Bandet består av Skipnes-ansatte Morten «Mortal Egg» Eggen på bass, Aage «Scar Age» Skar på gitar, Sondre «Hall Goose» Gangås på trommer og Tom Henrik «Forceberg» Forsberg på vokal. De hadde kun hatt én øving på 15 minutter før sin forestilling på jubileumsfesten.

Se tekstet klipp fra fremføringen her.

– For nånn talenta!

Eventarrangør Petter Wavold sperret likevel opp øynene når bandet spilte Mötörheads udødelige «Ace of Spades» med norsk tekst om etiketter.

Bilderesultater for petter wavold

– Var ikke i tvil om hvem som burde gjøre denne konserten. Print skal leve, så bandets spilleglede måtte bare gjøres til et internasjonalt groovy lyspunkt!
(Petter Wavold)

I kjølvannet av Wavolds egenlansering som internasjonal artist under navnet Peter Wave, har han knyttet mange nye bånd globalt.

Nysgjerrig på om Print’s Not Dead blir en suksess? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nylig har samtlige artister til åpningsseremonien under Tokyo-OL meldt avbud grunnet koronapandemien. Samtidig står OL-komiteen fast på at arrangementet skal gjennomføres, om enn noe utsatt. I den anledning har arrangørene saumfart markedet for artister og band som man antar vil få et globalt gjennombrudd det neste året.

OL 2020 vil ha Skipnes på scenen

De kontaktet Peter Wave, som måtte avslå forespørselen for egen del. Men da anbefalte han Print’s Not Dead til å igangsette hele OL 2020. Arrangørene falt umiddelbart for soundet og de eksotiske norske tekstene om etiketter og trykksaker, samt deres lidenskap til bærekraft – og inviterte dermed Skipnes-bandet til å spille under åpningsseremonien.

Bilderesultater for ol 2020

Blir Skipnes «Big in Japan»?

Med tanke på situasjonen vi er i, og at Skipnes for lengst har innført reiseforbud for alle ansatte, vurderes det å streame bandet live fra den enkeltes hjemmekontor via Teams. Om OL skulle bli utsatt, vil likevel bookingen med husbandet til Skipnes være gjeldende, kanskje får vi se Scar Age, Hall Goose, Mortal Egg og Forceberg foran et fullspekket OL-stadion. Det hadde gjort seg!

Hold deg oppdatert på våre hjemmesider for nye oppdateringer.
Og merk deg navnet: Print’s Not Dead!

Fra venstre: Morten «Mortal Egg» Eggen, Tom Henrik «Forceberg» Forsberg, Sondre «Hall Goose» Gangås og Aage «Scar Age» Skar.