Grafisk Bransjeforening har lansert merket «Trykt i Norge», merket som garanterer at dine trykksaker er produsert i Norge. Ved å kjøpe trykksaker med dette merket, viser du at din bedrift tar samfunnsansvar.

Fordeler for deg som kjøper trykksaker

Visste du at norske leverandører konkurrerer med en omfattende import av trykkeritjenester? Vi snakker om en samlet verdi på over fire milliarder kroner. Å kjøpe grafiske tjenester av en Trykt i Norge-bedrift er et verdifullt bidrag til ditt lokale næringsliv.

  • Du viser at produktene dine er kortreiste.
  • Du viser at du tar kvalitet på alvor.
  • Du bidrar til å beholde lokale arbeidsplasser.
  • Du viser kunder og ansatte at du setter pris på godt norsk håndverk.
  • Du kan være trygg på at bedriften virkelig kan faget sitt; førtrykk, trykking og ferdiggjøring.
  • Du slipper språklige eller geografiske utfordringer og misforståelser.

Konseptet Trykt i Norge er utviklet av Grafisk Bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Trykkerier som er medlem av Grafisk Bransjeforening kan benytte merket. Selve logoen er inspirert av rosemaling, en stolt norsk tradisjon med røtter tilbake til 1700-tallet. I designet møter fortid fremtid, og det tradisjonelle flettes sammen med moderne elementer.

Skipnes er stolte av å være en del av den norske trykkeribransjen, og kan tilby dette kvalitetsmerket! Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge kortreist.

Bildet viser logoen til Trykt i Norge, som et kvalitetsstempel